Tips om akutvård för hunden räddade Ziggys liv

Veterinärens tips om akutvård för hund räddade hunden Ziggys liv, efter att matte hade sett tipsen på Nyhetsmorgon förra veckan skedde en incident i vattnet och Ziggys matte kunde ge hunden hjärt- och lungräddning.

I lördags inträffade det som är varje hundägares mardröm. När hunden Ziggy var ute och simmade i en sjö började han plötsligt sjunka. Men som tur var hade Ziggys matte sett ett inslag från Nyhetsmorgon om akutvård för hundar och visste exakt hur hon skulle agera.

Nu ligger Ziggy hos veterinären, hur det kommer att gå med Ziggy är ännu oklart men vi håller tummarna att han klarar sig.

Här kan ni läsa om hur det går för hunden Ziggy

Här kan du se klippet från Nyhetsmorgon idag där Ziggys ägare berättar om hur olyckan gick till.

Klippet ovan visar: Allt om akutvård och första hjälpen för våra kära husdjur. Vad kan man göra hemma själv om ens djur far illa? Veterinären Christophe Bujon svarar på tittarnas frågor och ger sina bästa råd om hur man hanterar sina skadade djur och vad man alltid ska ha hemma i sitt första hjälpen-kit. Så ska du agera om ditt husdjur sätter i halsen, slår i huvudet, får ett ormbett eller om hjärtat slutar slå.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.