Smakligt hundfoder från PrimaDog med hög kötthalt

I PrimaDogs foder är kött alltid huvudingrediensen. Som kolhydratkälla använder PrimaDog sig utav glutenfri potatis, torkade äpplen och lättsmält majs. Detta kan inte alla fodervarumärken påstå, inte ens bland varumärkena som finns i djuraffären. Många fodertillverkare använder till exempel vete eller soja som billig utfyllnad för att öka vikten på maten. Anledningen till det är att kött är den dyraste råvaran i hundmat. Vete och soja kan dessutom orsaka allergier hos många hundar.

Läs mera om vad som menas med färskt kött och köttmjöl på länken här

PrimaDog har ett bra urval av torrfoder för hund, ibland kan det vara svårt att hitta ett foder  foder för småhundar med små kulor, men vi kan varmt rekommendera PrimaDogs torrfoder för småhundar.

PrimaDog Adult All Breeds Salmon & Potato Sensitive Grain Free är ett komplett spannmålsfritt Superpremium foder för vuxna hundar i alla storlekar. PrimaDog har utvecklat detta speciellt för hundar med känslig mage, allergier eller foderintolerans. Medelstora bitar gör fodret bekvämt att använda, även om du har flera hundar av olika storlek i ditt hem.

Detta smakliga och lättsmälta foder har lax som proteinkälla. Lax är huvudingrediens eftersom hundar är naturliga köttätare.

PrimaDog har också våtfoder i olika varianter, ett foder som inte ligger i frysen, du hittar sortimentet här.

Vetefri köttkorv av högsta kvalitet med lax & ris. Köttkorven är ett komplett helfoder för vuxna hundar. Använd som helfoder eller som topping till torrfoder. Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur. Innehåller inga kemiska konserveringsämnen eller färgämnen.

Du hittar återförsäljare av PrimaDog på länken här

I samarbete med PrimaDog

DOG NEWS Sveriges största hundblogg 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.