Klovård och pälsvård

Vi fortsätter att prova produkter ur sortimentet Kennel Equip, vi har provat den greppvänliga klotången och den dubbelsidiga piggborsten som hjälper till att undvika tovor i lång päls.

Det är viktigt att klippa hundens klor på rätt sätt, hunden kan skada sina klor om de är för långa och till slut kan hunden ha svårt att gå om man inte klipper klorna. Vi rekommenderar att man klipper hundens klor varje eller åtminstone varannan vecka beroende på hur mycket klorna växer.

Den dubbelsidiga piggborsten passar för borstning under torkning med fön/hårtork för att undvika tovor. Piggborsten är utmärkt för långhårig päls. Sidan med syntetborst passar för korthårig päls för en glänsande finish samt för känsliga områden t ex i ansikte och på ben.

Glöm inte att belöna din hund efter utförd kloklippning och pälsvård med tex Favorit mums. Belöningsbitarna håller sig fräscha och mjuka med hjälp av det praktiska locket som finns på hinken. Lätt att ha med sig i fickan. Passar bra som belöning vid träning eller när du vill ge din hund något gott.

#tillsammansifrihetochnatur #kennelequip #vännerförlivet #ab_dogman

 

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.