Varning – livsfarliga rakblad i hundleksaker

Personalen på Dollarstore i Sjöbo har upptäckt att någon stoppat in rakblad i hundleksaker på affären.

Sent i fredags eftermiddag fick personalen på Dollarstore samtal från en kund, som hittat ett rakblad i en gummigris, som är tänkt att användas som hundleksak. Personalen kontrollerade då alla kvarvarande gummigrisar i affären, och upptäckte att det fanns rakblad i ytterligare sex stycken.

– Någon har skruvat loss huvudena på leksaksgrisarna, stoppat in rakbladen och satt på huvudena igen, förklarar kommunpolis Johan Sandelin, som tycker att tilltaget är mycket upprörande, skriver AllehandaYstad

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.