Premiär för VetZoo’s Adventskalender!

För första gången kan vi presentera VetZoo’s adventskalender! Varje dag fram till julafton kommer Vetzoo öppna upp för ett nytt erbjudande på VetZoo.se. För att inte missa något erbjudande, håll dig uppdaterad på länken ovan eller på VetZoo’s instagram @vetzoo_se.

Vetzoo’s första erbjudande, den 1 december, är 10% på hela Metizo Dezigns sortiment under 2 veckors tid! Självklart fyller Vetzoo även på med nya decemberkampanjer som ni hittar under VetZoo.se/kampanjer.

(OBS! Du är endast berättigad rabatten den dagen/dagarna produkten/produkterna är på kampanj, ordinarie pris gäller på köp som gjordes innan eller görs efter erbjudandet!)

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.