Debatten av ”Hundvän” spårar ur

För någon vecka sedan skrev DOG NEWS om hur Signaturen ”Hundvän” inte vill ha hundskit och hundkiss i sitt hyresområde, hen hänvisar alla hundägare att rasta sina hundar i skogen eller ute på landet!

Inga hundar på mitt hyresområde – Hyresområdena påverkas negativt av detta

Signaturen ”Hundvän” skriver följande i tidningen Bohuslänningen. Hen anser att det skall skyltas rastförbud och förbud för lösa hundar i bostadsområden med hyresrätter!

Debatten fortsätter och håller på att spåra ut totalt. Man kan undra hur hundvän signaturen hundvän är egentligen. Skall hunden hålla sig flera kilometer för att den råkar bo i ett hyresområde? Tänk er själva att vakna kissnödig på morgonen och då ni går in på toaletten står en arg granne där och hävdar att ni måste hoppa in i bilen och köra över halva stan för att göra era behov.

Inte undra på att det är krig i världen då man inte har större problem än att irritera sig över vad grannarna gör!!!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Debatten av ”Hundvän” spårar ur

 1. Magnus skriver:

  Men oj vilken bitter person som skriver så. Att vissa inte har bättre saker för sig än att hålla på så här. Skulle vara roligt att ha en diskussion öga mot öga hen. Bättre du flyttar ut till skogen o gömmer dig där så slipper du se allt. För de du önskar kommer aldrig till att ske. Hundarna kommer alltid finnas här o dom kommer kissa o bajsa mitt framför dina ögon för alltid. Lika bra att du förstår de ! Har du såna problem tycker jag att du tar ditt pick o pack o blir en bitter skogsmulle istället så slipper du reta dig o bli ännu bittrare för det är ingen som bryr sig om dina åsikter ändå! God jul på dig Ove 🤣

 2. Saffran skriver:

  En sak jag tycker är rätt rolig i denna text är hur ”Hundvän” skriver:
  – Jag har sett småbarn plocka upp torkad hundskit och frågat ”mamma, vad är detta?”. Min ungar har kletat in sig i hundskit som ligger ute.

  För att näst mening skriva:
  – Du säger att din hund äter fimpar, snus och tuggummi när ni är ute. Har du ingen koll på vad hunden gör? Detta om något är djurplågeri. Hur kan du låta hunden göra så?

  Så om jag missar att min hund äter ett tuggummi är det djurplågeri.
  Vad ska man då inte kalla det faktum att Hundvän’s ungar kletat in sig i hundskit?

  En hund kan (tyvärr) äta ett tuggummi på 1 sekund utan att tugga det, verkligen jätte hemskt och absolut illa om man som ägare missar det.
  Men att lämna barn utan uppsikt tillräckligt länge för att de ska hinna ”kleta in sig” i hundskit tycker jag tyder på större problem..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.