Träna din hund på inofficiella hundutställningar

Gillar du att ställa ut din hund och undrar du över var du hittar alla inofficiella hundutställningar samlat på en plats?

Kanske vill du prova på att ställa ut din hund, kanske gillar du mindre utställningar där det inte är lika stor press som på officiella hundutställningar? På en inofficiell hundutställning ställs det inte lika höga krav, där träffas hundägare på ett mera avslappnat sätt och man får många nya vänner.

Med inofficiell hundutställning registreras inte resultaten, hunden kan inte heller tilldelas titlar men du kan fortfarande vinna fina rosetter och få en skriftlig bedömning av din hund och ofta kan man vinna fina premier mycket finare än på officiella utställningar där det till och med kostar för att få en del rosetter.

Är du intresserad av att delta på en inofficiell hundutställning så skall du kolla in sidan inoffappen där hittar du alla inofficiella hundutställningar i Sverige, inoffappen hittar du här

Det bästa med inoff hundutställning är att du INTE behöver vara medlem av någon hundklubb utan den enda kostnad du får är anmälningsavgiften till utställningen.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.