GULDTASSEN – EN VÄLGÖRENHETSGALA TILL FÖRMÅN FÖR HUNDAR UTAN HEM

Hundar Utan Hem är en ideell förening som startade 2005 med ett mål – att ge hundar en andra chans till ett värdigt och kärleksfullt liv. I juli 2017 adopterade Janne och Magdalena (grundaren och VD:n för Stockholm Comedy Club) dobermannen Zumo via Hundar Utan Hem – and the rest is history…

GULDTASSEN 14 februari 2018 – En alldeles egen kväll till förmån för alla hundar som förtjänar att ha det bra. Om ditt hjärta klappar extra för våra fyrbenta vänner – ja, då bör du gå på Guldtassen! Du bjuds på underhållning (standup comedy plus lite annat…), en härlig festbuffé och delar för första gången ut Guldtassen – en utmärkelse för dem som har gjort extra stora insatser för våra hundar.

På scen: Thomas Oredsson, Malena Ernman, Janne Westerlund, John Olsson, Frida A Werander, Johan Norén plus HEMLIGA GÄSTER!

Varmt välkommen! OBS! DENNA KVÄLL STANNAR VOVVARNA HEMMA

Läs mera hur du anmäler dig till Guldtassen här

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.