Ny trend smartsäng och uppkopplad hund

Nu kommer smartsängen för din hund med inbyggd klimatanläggning och aktivitetsmätare som du enkelt fäster i din hunds halsband.

Företaget Petrics idé är att med den nya smarta djursängen kunna hålla koll på vikten hos ditt husdjur samtidigt som den skall ge bättre sömn. Den inbyggda vågen tillsammans med sensorer håller ett öga på ditt djurs sömnmönster vilket kan avslöja ohälsa mycket tidigare än vad vi annars kan uppfatta, skriver Nordichardware.

Petrics har också tagit fram en aktivitetsmätare så du i god tid kan se hur dina djur mår. Den vattentåliga lilla dosan fästs enkelt runt ett befintligt halsband på ditt husdjur och börjar att bevaka aktivitet direkt.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.