Tävling – vinn boken Agility – från grunder till första start

Var med och tävla om boken Agility från grunder till första start. Vi tävlar ut 2 böcker som kommer att sändas direkt till dig från vår sponsor Klickerförlaget.

För att delta i tävlingen skall du besvara de 2 lätta frågorna nedan och sända ditt svar tillsammans med ditt namn och din adress samt telefonnummer till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 25 januari 2018.

  1. Vilken annan bok har författaren Fanny Gott skrivit tidigare?
  2. Varför vill just du vinna boken Agility?

Här på länken kan du provläsa lite i boken. Här kan du köpa boken Agility

Den här boken är en efterlängtad resurs för nya agilityförare och instruktörer som vill lära sig roliga, effektiva och smarta metoder för grundträning, hinderinlärning och grundläggande handling. I boken får du också lära dig mer om belöningar, inlärning och hur du kan få din hund att ha rätt sinnesstämning på agilitybanan. Boken är din guide från de första grundövningarna till den dag du står på startlinjen med en vältränad och självsäker hund för första gången.

Fanny Gott har tränat hundar i över 20 år och arbetar på heltid som instruktör inom företaget Klickerklok som hon driver ihop med sin man Thomas Stokke. Genom åren har hon tagit fram flera agility- och lydnadschampions, vunnit lag SM i agility och även tävlat internationellt med framgång. Tillsammans med Thomas Stokke har hon tidigare skrivit boken ”Shaping”.

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.