Välkommen på välgörenhetsgala till förmån för hemlösa hundar den 14 februari!

Hundar Utan Hem är en ideell förening som startade 2005 med ett mål – att ge hundar en andra chans till ett värdigt och kärleksfullt liv. I juli 2017 adopterade Janne och Magdalena (grundaren och VD:n för Stockholm Comedy Club) dobermannen Zumo via Hundar Utan Hem – and the rest is history…

Låt oss presentera GULDTASSEN! En alldeles egen kväll till förmån för alla hundar som förtjänar att ha det bra. Om ditt hjärta klappar extra för våra fyrbenta vänner – ja, då bör du komma! Stockholm Comedy Club bjuder på underhållning (standup comedy plus lite annat…), en härlig festbuffé och för första gången delas Guldtassen ut – en utmärkelse för dem som har gjort extra stora insatser för våra hundar.

På scen: Thomas Oredsson, Malena Ernman, Janne Westerlund, John Olsson, Frida A Werander, Johan Norén plus HEMLIGA GÄSTER!

OBS! DENNA KVÄLL STANNAR VOVVARNA HEMMA.

Varmt välkommen!

Pris: 498 kr, varav 298 kr går direkt till Hundar Utan Hem.
Adress: Stockholm Comedy Club på Marquise Bistro Bar, Sveavägen 9, Stockholm.
Showtime 19.00, dörrarna öppnar 18.30, kom gärna i tid. Kvällen slutar ca 21.30. Åldersgräns: 18 år.

Köp din biljett här!

Kan du inte komma? Då kan du fortfarande stödja Hundar Utan Hem genom att Swisha på:

123 161 6226

Hundar Utan Hem är en ideell förening som startade 2005 med ett mål – att ge hundar en andra chans till ett värdigt och kärleksfullt liv. För oss är varje hund lika viktig. En hund är inte viktigare för att den är född i Sverige eller för att den är renrasig. Hundar Utan Hem omplacerar svenska hundar och räddar avlivningshotade hundar från Irland. Varje år hjälper föreningen cirka 1000 hundar till nya hem.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.