Snabbverkande vätskeersättning för valpar och hund – kan rädda liv

Här kommer tips på en mycket snabbverkande vätskeersättning till hundar, kan också ges till valpar.

Här kommer ett tips på en otroligt bra och snabbverkande vätskeersättning som kan rädda liv. En tik med nyfödda valpar mådde väldigt illa efter förlossningen, hon kräktes och ville inte inta någon föda.

Tiken matades med spruta, små doser på 10 ml Oralade åt gången, efter enbart 30 minuter ville tiken redan smaka på sitt egna foder. På Oralades hemsida kan man läsa om hunduppfödare som räddat livet på valpar med Oralade.

tillverkarens egen hemsida kan man läsa att Oralade kan ges till tikar vid valpning och även till svaga valpar. Det rekommenderas dock att man kontaktar veterinär innan man ger produkten.

Oralade är en ny avancerad välsmakande dryck för hund & katt som av olika anledningar har ett ökat behov av näring & vätsketillförsel som till exempel vid diarré, leverproblem, njursvikt eller annan sjukdom. Flaskan är redo att använda du häller bara upp den välsmakande drycken med kycklingsmak så brukar de flesta djur dricka upp med god aptit själva!

Det går jättebra att mata hunden med en liten spruta direkt i mungipan så slickar den gärna i sig vätskan. Oralade kan ges till hundar som mår illa, produkten har ett väldigt lågt fettvärde och är milt för magen.

Flaskan håller öppnad i kylen i 3 dygn, kan även frysas.

Oralade är en färdigblandad vätska som hjälper hundar och katter att återhämta sig efter magsjuka. Vätskeersättningen är lämplig att ge som utfodring under pågående gastroenterit (magsjuka) innan man sakta kan börja introducera fast föda igen.

Oralade ger ett tidigt näringsstöd och snabbar på återhämtning efter magsjuka tack vare enkla aminosyror som ger näring åt cellerna och ersätter det som förlorats genom kräkningar och diarré. Kan också användas vid pankreatit (bukspottkörtelinflammation) och vid födoämnesintolerans då det innehåller hydrolyserad kyckling. Kan ges via dropp eller oralt.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.