Prenumerera på ditt hundfoder enkelt hem till dörren

Slipp stressen och paniken när det sinar i säcken!

På VetZoo kan du prenumerera på dina varor. -Ja, det är lika enkelt som det låter! Känner du igen känslan och paniken när du upptäcker att det bara är några få kulor kvar i säcken? Du måste kanske ta dig till närmsta djurbutik eller veterinär för att handla? Låt fodret komma innan paniken tränger på. På VetZoo kan du skräddarsy en prenumeration som passar dig och ditt djur och självklart få det levererat direkt hem till dörren. Och du, Vetzoo säljer även veterinärfoder!

LÄS MER OM Vetzoo’s PRENUMERATIONER HÄR!

Grindar som hjälper dig i vardagen!  Ibland behöver man begränsa hunden eller katten från vissa ytor i sin lägenhet eller hus. Carlson tillverkar tåliga och robusta grindar som hjälper dig att hålla styr på din vän. De har även tagit fram en handsfree grind som du öppnar helt utan att använda händerna -genialt om du frågar oss! Spana in allt från Carlson här!

Månadens alla kampanjer och erbjudanden hittar du här!

25% rabatt på utvalda Royal Canin hundrasfoder

30% rabatt på alla buffelhorn

10% rabatt på allt från Specific

10% rabatt på allt foder från Hill’s

 

10% på alla sorter hundmat från Alg Gutten’s

20% rabatt på Brit Premium Hund och Kattfoder

10% rabatt på alla Pedigree DentaStix

Kampanjpris på Bozita Robur

Klicka på den bild du vill se kampanjen på

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.