Nya supersköna byxor för hundpromenader och all hundsport

Med värmen kom även alla härliga stunder som man kan tillbringa med hunden utomhus, här kommer tips på sköna 4 vägsstretch byxor för all typ av aktivitet. Passar utmärkt till jackan vi tipsade om härom dagen.

Byxorna Moss Pants är extremt sköna att bära, följsamma och töjbara med extra fickor och passar bra för all aktivitet med hunden. Jag har använt Dobsoms byxor de senaste tre åren, inte hittat någon annan så skön byxa för hundaktiviteter. Byxorna är dessutom väldigt fina och kan användas till mycket annat än bara aktiviteter.

Kolla in byxorna hos Dobsom här

Så här ser jackan ut, det blir ett trevligt set att ha den fina sköna jackan tillsammans med de supersköna byxorna. Du hittar jackan hos Dobsom här

 

I samarbete med Dobsom

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.