DOG NEWS recenserar boken Rallylydnad

Jag har bara hört ordet Rallylydnad, aldrig varit särskilt intresserad och inte heller nyfiken nog för att ta reda på vad Rallylydnad är. Efter att ha läst boken Rallylydnad från grundfärdigheter till mästare har jag nu tipsat vår valpköpare om boken och Rebecca har sikte på att hon och valpen skall bli en mästare i Rallylydnad.

Rallylydnad kommer från USA, var annars?  Mannen bakom sporten heter Bud Kramer. Rallylydnad betyder helt enkelt att man kör lydnad på en bana. Till Sverige kom rallylydnad på allvar 2005 och den 1 juli 2011 blev sporten en officiell gren i Sverige.

Är du det minsta intresserad av att lära din hund lydnad på ett roligt vis så är boken Rallylydnad den bok du letar efter. Författaren tar dig med på en resa genom sportens alla moment och du får både tips och lösningar på olika problem. Du kommer att lära känna din hund på ett helt nytt vis och ni kommer garanterat att ha roligt tillsammans.

Författaren till boken Rallylydnad, Anna Larsson är en flitigt anlitad instruktör och föreläsare med bakgrund som SBK-instruktör, Canis-instruktör och agilityinstruktör. Hon tävlar idag på landslagsnivå inom heelwork to music där hon tagit flera medaljer, bland annat EM-guld. Hon har även deltagit på två SM i rallylydnad samt tävlat i högsta klassen i vallning, lydnad, freestyle och agility.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på DOG NEWS recenserar boken Rallylydnad

  1. Pingback: Min rallylydnadsbok recenserad hos Dog News | 3vallare

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.