PostNord krävde att hund skulle kvittera ut ett paket med ID handling och underskrift

En familjevän till Marie Palmgren som bor i England ville överraska Marie och hennes hund Chaya och skickade ett paket – som var adresserat till Chaya. Men PostNord krävde att hunden skulle skriva under avin och visa legitimation!!!

Marie försökte ta ut paketet men hon nekades, då hämtade hon hundens registreringsbevis. Hon fick visa upp registreringsbeviset, sin egen legitimation och avin. Efter att hon fått vänta en kvart kom en ur personalen ut med en stämpeldyna så att Chaya kunde göra ett avtryck på avin med sin tass.

HAR POSTNORD FÅTT SOLSTING ????????????

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.