Tävling – vinn boken Med passion för det vilda – Jakten – Hundarna – Maten

Tävling där två personer vinner varsin bok Med passion för det vilda . Boken är otroligt lyxig med fantastiska foton.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan, sända ditt svar tillsammans med ditt namn, din adress och ditt mobilnummer till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 30 oktober 2018. (Vi använder dina uppgifter endast för att sända ut en eventuell vinst).

  1. Vad har författaren Helena Lyckoskog för intressen?

  2. Varför vill just du vinna boken Med passion för det vilda ?

Provläs lite i boken

Med passion för det vilda – jakten, hundarna, maten

Beskrivning

Med passion för det vilda är boken för dig som gillar hundar – och jakt. Det är en hundträningsbok och en kokbok fast allra mest är det en bok som vill inspirera dig.

Inspirera dig till att vilja testa nya saker i träningen av din jakthund och pröva på nya recept i köket men även ge dig lite nyttig kunskap om viltvård, djur och natur.

Det här är boken som ger dig nästan alla delarna i jakten med hund. Alltifrån träningen av jakthunden till första hjälpen för hund, styckning och tillagning av viltet, hur du tränar viltspår, vad du har för ansvar som jägare med mera.

Oavsett om du är ”gammal och garvad” inom jakten eller en nyfiken nybörjare – här finns något för alla.

Helena Lyckoskog har tränat hund sedan barnsben. Jakten är en stor del av hennes liv – framför allt jakten med hund. När hon inte jobbar som lydnadsinstruktör dömer hon viltspårprov, utbildar och meriterar hundar inom viltspår samt tränar eftersöksekipage. Helena håller utbildningar för blivande viltspårinstruktörer samt föreläser och skriver i olika tidningar om hundavel, jakthundens träning och välmående med mera.

I samarbete med Klickerförlaget

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.