Leelas ägare lämnar Sverige utan hund

Våra hjärtan och själar finns kvar i Sverige, skriver Leelas ägare på facebook, efter att de tvingats åka hem och lämna Leela ensam ute i skogarna i Kristianstad.

Nu har VM-hunden Leela varit försvunnen i över 30 dagar och enligt observationer samt ID-hundars markeringar rört sig bort från Uddarp mot Blekingegränsen och till andra områden för att nu – som man tror – åter vara tillbaka i de norra delarna av Kristianstad.

Leelas matte och husse skriver i facebookgruppen att deras hjärtan och själar, trots att de nu åker hem, kommer att stanna kvar i Sverige och hos Leela och de vädjar till som bor eller rör sig i norra delarna av Kristianstad, till alla som kan tänkas se Leela att rapportera det på nummer: 0708-96 93 70

Läs allt om Leela här.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.