Vi har provat Swagging Tails leksaker

Om du söker ekologiska och naturliga hundleksaker eller tidlösa och hållbara hundhalsband eller hundkoppel i hög kvalitet har du hittat rätt. Swagging Tails  ekologiska och naturliga hundleksaker samt andra produkter görs på hållbara material, som både är bättre för din hund samt skonsammare mot vår planet.

Swagging Tails använder återvunnen bomull, miljövänlig jute och linné samt mjukt äkta läder som ger en mer naturlig känsla och slitstarka hundleksaker och andra produkter för en lång och lekfull relation med din hund. På Swaggin Tails tar vi leken på allvar.

Det blev en liten dragkamp mellan hundarna om vem som skulle få leka med leksakerna.

Vi älskar rött det passar även till hanar, Cody ska få detta fina läderhalsband.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.