Få hem det smaskigaste hundgodiset och bästa tugget med Hund Till Hunds smarta Gottlåda!

ANNONS innehåller länkar

Få en box fylld med utvalt hundgodis och tugg direkt hem i brevlådan! Vi gör jobbet åt dig och letar fram riktigt bra hundgodis av hög kvalitet (och hög smaskighetsgrad såklart), noggrant testat av vår smakpanel. Perfekt både för träning och till vardags.

Alla vill vi kunna bjuda vovven på någon smaskigt då och då. Kanske vill man ha något extra till träningen, eller lite nyttigare tugg till vardagen. Oavsett behov så är vi säkra på att det finns en gottlåda just för dig och din hund.

Vi letar ständigt efter det bästa hundgodiset och tugget att fylla lådan med. Allt du behöver göra är att klicka hem en Gottlåda, vi fixar resten!

Hos HundtillHund hittar du fina djurtillbehör online. Våra kunder uppskattar särskilt våra unika koppel, halsband och guldkedjor, samt smarta produkter som exempelvis den populära tasstvätten och borsthandsken!

I samarbete med Gottlådan 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.