Grattis till Er alla – Dog News fyller 12 år idag

Grattis till Er alla läsare, idag fyller Dog News 12 år och många av er har följt oss ända sedan första inlägget här på bloggen.

Dog News har blivit en populär samlingsplats för hundälskare, inne på Dog News facebooksida samlas upp till drygt 90 000 unika besökare i veckan.

Bloggen blir till

Jag kommer ihåg den första dagen då jag startade bloggen, som bara skulle bli en intressesida för rasen Pomeranian som ligger mig varmt om hjärtat. Snart fastnade jag i bloggandet och bytte namn på bloggen till Dog News då jag upptäckte ett stort intresse hos er läsare för hundnyheter och aktuella ämnen kring hundar.

Allt eftersom Dog News har vuxit har vi blivit flera personer som skriver, vi har valt att inte skriva under med namn vem som är vid tangenterna, med undantag idag.

Populära blogginlägg

Det mest fantastiska är att ännu idag så är ett av mina första blogginlägg det mest lästa inlägget genom tiderna, ni hittar inlägget här som vi också uppdaterar med ny fakta löpande. Artikeln är skriven år 2007 och läses dagligen av personer som går i tankarna att köpa valp, inlägget är fram till idag läst 168 269 gånger !!!

En annan av våra mest lästa artiklar handlar om värmeslag hos hund, artikeln som du hittar här är läst 126 705 gånger!!!!

STORT GRATTIS TILL ER ALLA på vår födelsedag idag! NI ÄR BÄST! 

Håll utkik alldeles strax kommer vår Jubileumstävling upp här på Dog News.

Tipsa oss

Vi tar tacksamt emot tips på hundnyheter och annat som rör hund, vi publicerar gärna läsarbilder på era hundar, skicka tips och bilder till dognews@hotmail.se

Varma hälsningar från grundaren av Dog News / Susann

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.