Kampanj på Metizo & Back on Track!

Köp storsäljaren till superpris!

-Ett mycket älskat täcke som används av många hundägare!

Back on Track Hugo är en smidigare variant av det klassiska hundtäcket. Täcket är mycket smidigt att ta av och på. Det lämpar sig därför extra bra vid t.ex. apportering med jakthund då täcket kan sitta på när hunden sitter stilla och sedan enkelt dras av när det är dags att arbeta.

Täcket har kardborre-knäppning både fram- och under magen för enkel användning, och för att lätt kunna justera storleken för en perfekt passform. Det har reflexer på både bröst- och magspännet för bästa synlighet samt även elastiska bensnören. Tyget på täcket är vattenavvisande polyester som andas och innertyget är gjort av Back on Tracks populära Welltex® textil. Man har även sytt in en viss stoppning för att ge en isolerande och värmande effekt. 

Täcket finns i storlek XS-XL. För att hitta rätt storlek
mäter du din hunds avstånd från manke till svansrot i 
centimeter och välja storlek därefter. Klicka här!

OBS! Gäller endast till 17 februari

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.