Fästingtiderna närmar sig!

Tiden går fort och tiden som alla hund- och kattägare fasar för närmare sig – fästingsäsongen!Alla vi med hund och katt vet att detta är någon vi bara måste handskas med, men självklart försöker vi underlätta det så mycket som bara går. Här har vi samlat alla hjälpmedel som kan underlätta för att dels slippa så mycket fästingar som möjligt men även för att plocka bort dom som redan lyckats ta fäste.

Vi kan även tipsa om att läsa VetZoo’s artikel skriven av veterinär Anna Olverling om Fästingtider. Här kan du bland annat läsa om hur man upptäcker att man blivit drabbad av fästingburen sjukdom, vad man bör gör om man misstänker smitta samt vad vi på VetZoo kan erbjuda!

——————————————————————————–

Skynda fynda!

Är det dags att fylla på med nytt foder och kattsand eller saknar du något till din lilla pälskning? Vi har fyllt på vår Outlet, publicerat våra mars-kampanjer samt rensat på vårt lager och säljer nu ut massor med tillbehör till fin fina priser till både hund, katt, kanin, gnagare, fågel och fisk.

HÄR hittar Du VetZoo’sMars-kampanjer

Tex 10% rabatt på alla från Specific, 20% rabatt på Hill’s, erbjudanden från Royal Canin, 12% rabatt på allt från Alggutten, erbjudande från Majstor, 20% rabatt på Carrier Junior, 15% på Bozita, Tuggpinnar från Four Friend 99 kr, rabatt på foder från Four Friends, 15% rabatt på Esperee sortimentet, 15% rabatt på Pedigree – DentaStix, Mega Rea på HURTTA, rabatt på nedbrytningsbara bajspåsar.

I samarbete med VetZoo

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.