2 valpar fortfarande borta efter rånet hos Golden retriver uppfödaren – SPRID

Det finns fortfarande en förhoppning att hitta de två valpar som fortfarande är försvunna efter det brutala rånet som ägde rum på en Golden Retriver kennel i Önnestad i början av januari.


De fyra valparna som man har kunnat lokalisera är beslagtagna av polisen och befinner sig just nu hos kennelägaren som utsattes för rån.
– De räknas ju som en beslagtagen sak, men är ju inget man kan lägga på hyllan, konstaterar Christofer Ramkvist. Valparna mår bäst av att få vara hemma hos uppfödaren. 

Idag begärde åklagaren förlängd åtalstid i två veckor för de tre personer som sitter häktade misstänkta för det så kallade valprånet. En 27-åring från Sjöbo och en 34-åring från Göteborg är häktade misstänkta för det grova rånet. Även en 23-åring kvinna från Sjöbotrakten sitter häktad misstänkt för medhjälp till grovt rån, skriver nsk.se.

EFTERLYSNING -har du köpt en Golden Retriver hundvalp ?

Polisen efterlyser personer som har köpt valp av Martin Hansson, ett fiktiv namn på den person som har sålt de stulna Golden Retrivervalparna efter hundrånet hos Eivor.

Martin Hanssons namn står på samtliga papper som rör försäljningen av de stulna valparna. Några valpar fattas fortfarande, så har man köpt en hund av en Martin Hansson kanske man ska fundera ett varv till och höra av sig till polisen.

De som har köpt hundvalpar av de misstänkta rånarna kommer att hittas i genomgången av telefonlistor som polisen gör just nu. ”Hör av er själv innan polisen kommer och knackar på, annars kan ni bli misstänkta för häleri”, uppmanar åklagaren Christoffer Ramqvist.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på 2 valpar fortfarande borta efter rånet hos Golden retriver uppfödaren – SPRID

  1. Anette. skriver:

    En jordkällare inom en mils avstånd. Gömda. Mår bra. inte sålda än. Finns en svartvit hund åxå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.