Dogidex.se – ny hundsajt för hunduppfödare och valpköpare på internet

Nu är den här, den nya moderna hundsajten Dogidex.se som vänder sig till dig som är hunduppfödare och till dig som går i tankarna att köpa hund.

Hos Dogidex.se kan du som uppfödare enkelt registrera en egen hemsida helt gratis, du kan ladda upp hur många hundar du vill och hundarnas stamtavlor kommer även att synas, allt detta är gratis, inga dolda avgifter.

Dogidex.se finns även en webshop där du kan köpa virtuella medaljer och utmärkelser som din hund har vunnit på utställningar. Dogidex.se har en intern tävling, ”Arenan”. Där får man poäng när man köper medaljer i webbshopen. Olika titlar ger olika poäng i de fyra kategorierna – Utställning, Bruks-/jakt, Agility och Inofficiellt. 

Just nu pågår en Kampanj hos Dogidex.se

Registrera kennel och skapa innehåll. Tävla om presentkort på ArkenZoo. Slutdatum 4 aug 2019. 

Dogidex har en vision

dogidex.se tror vi på att samla exempelvis uppfödare, hundköpare, tävlingsresultat, veterinärer, hunddagis, utbildningar, nyhetssidor och liknande aktörer. Vi tycker att det är viktigt att nyblivna hundägare kan hitta all information de behöver på ett och samma ställe och det är där vi vill vi finnas, sida vid sida med alla hundägare – hela hundens liv. 

Dognews.se erfarenhet av Dogidex.se

Vi har förstås registrerat vår kennel på Dogidex.se, som uppfödare är det viktigt att synas och visa upp fina foton på sina hundar. Under Dogidex.se uppbyggnad har vi laddat upp hundarnas bilder och information, det är både lätt smidigt och går fort att bygga sin kennelsida sida hos Dogidex.se. Vi passade på att lägga till hundarnas titlar och köpte medaljer i websopen nu så länge det är GRATIS.

Passa på du också – visa upp din kennel hos Dogidex.se som vi på Dognews.se tror att kommer bli en populär sida för valpköpare, uppfödare och hundälskare. Titta gärna in på vår kennelsida hos dogidex kan du läsa här.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #dogidex #kennel #uppfödare #valpköpare

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.