AniCura Norge uppmanar hundägare att ge sina hundar probiotika – som stärker hundens immunförsvar

OnlyGoodDog™ sätter hundens hälsa i fokus genom att erbjuda probiotika av högsta kvalité . I dessa tider då det går dödlig diarré uppmanar AniCura i Norge att hundägare ska ge sina hundar probiotika dagligen, som stärker hundens immunförsvar.

Både vår egen och våra fyrbenta vänners livsstil har ändrats drastiskt under de senaste 30 åren med förändrade matvanor och en ökad urbanisering. I vanlig processad hundmat finns normalt inga goda bakterier (probiotika). Detta innebär att Din hund får i sig alldeles för få goda bakterier, vilket lämnar utrymme för onda (sjukdomsframkallande) bakterier att skapa obalans i tarmen.

OnlyGoodDog är en probiotika som innehåller en speciellt utvald och livskraftig mjölksyrabakterie, som skapar en god balans i hundens tarmflora. Probiotikan har ett extra högt innehåll av levande bakterier på garanterat minst 15 miljarder CFU* per sticka. Bakterierna är förpackade i täta sticks med kvävgasatmosfär för att ge extra bra hållbarhet. * CFU = Colony Forming Units (kolonibildande enheter)

OnlyGoodDog säljas via hemsidan animalprobiotics.com

OnlyGoodDog – Probiotika för hundar från hundar – Lundaforskning ger hunden ett hälsosammare liv

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #sjukahundar #smittsamsjukdom #onlygooddog #OGD #probiotika #diarre #tarmsjukdomar

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.