Glöm plasttratten när olyckan är framme

Nu lanseras VetHelp Recovery Line i Norden. Operationsdräkter och benskydd till fyrbenta vänner i följsam ekologisk bomull, fri från kemikalier och andra tillsatser. Bekvämt för hunden/katten samt praktiskt för matten och hussen.

VetHelps benskydd kan användas istället för en heltäckande operationsdräkt, uppblåsbar krage eller tratt, vid benbrott samt vid andra benskador och sår.

VetHelps operationsdräkter finns i 17 olika storlekar för bästa passform. Fyra stycken D storlekar är framtagna att även passa hundar med bredare bringa som t ex fransk bulldogg, corgi, mops m fl De fungerar som en utmärkt ersättning för tratt vid kastrering men kan också användas för att hålla löptikens trosskydd på plats.

Operationsdräkten finns till tik- och hane i olika färger och behöver inte tas av under konvalescenstiden när katten/hunden behöver uträtta sina behov. Det innebär i praktiken att djurägaren inte behöver ta ledigt från jobbet för att t ex hjälpa katten på lådan.

Du köper VetHelps operationsdräkt hos Dashing Dogs här

Om oss

Recovery Line utvecklades av veterinärer i Ungern år 2012 främst som ersättningsprodukt till platstratten. Tillverkningen sker i EU (Ungern) och produkterna säljs idag via veterinärkliniker och djuraffärer i Tyskland, Österrike, Ungern, Slovenien, Slovakien, Tjeckien och Rumänien.

VetHelp är tillverkarens exklusiva återförsäljare i Norden under eget varumärke

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #krage #body #vethelp #dashingdogs

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.