Mitt Härliga Hundliv – en bok om din hunds liv typ Boken om mig

Äntligen har jag hittat den ”Boken om Mig” för hundar. Precis en sån som jag köpte till barnen då de föddes, där jag så kärleksfullt skrev ned allt från förlossning, till då första tanden sprack ut, första hårlocken, första leendet osv. Allt detta kan du nu samla i en bok om din hundvalps liv i boken Mitt härliga hundliv.

Boken Mitt härliga hundliv är perfekt som present till en ny hundägare, en bok som borde ligga med i varje valppaket från uppfödaren till valpköparen. Boken är inbunden och lyxig med hårda pärmar där du kan byta ut fotot på framsidan till ett foto på din hundvalp.

Boken kommer att bli som ett perfekt minne av din hund, en bok som du själv fyller i och som du alltid kan titta tillbaka i och se hur din hunds liv var som valp.

Provläs boken här

Du kan köpa boken Mitt härliga hundliv här

Om boken

Idén till den här boken kom när min gamla kompis Zelda blev fjorton år och jag plötsligt fattade att hon inte skulle vara med mig för alltid. Hon och jag som varit bästisar så länge började bli skröplig och ville inte så mycket längre. Promenaderna blev kortare och hon sov väldigt mycket. 

Den som hittade på hundar gjorde nästan allt rätt – utom en sak, där bollen tappades bort totalt.

Precis när man känner varandra som bäst, har varit med om massor av roliga och spännande saker ihop, så blir de gamla. Precis när man förstår varandra som gamla vänner med bara blickar ibland, när man har utvecklat en gemensam humor, hittat egna grejor man gillar att göra tillsammans och när man vet vad de gillar och inte gillar, då börjar man oroa sig över dem.

Jag vill inte glömma bort allt det där. Jag ville hitta ett sätt att ge tillbaka all kärlek och respekt hon gett mig.

Och jag tänkte att det finns ju massor av människor där ute som har eller har haft en sån här bästis som har gett dem så mycket och att alla de där bästisarna borde få varsin egen bok.

Nu har de fått det ❤️❤️❤️

P.S Min kompis Zelda gick bort i april 2019 nästan femton år gammal och det var hårt men som Jaques Werup diktade så fint, ”Jag har varit med om dig, jag kan aldrig förlora dig.”
Det är en tröst. Och nu har jag ju min egen bok med minnen av Zelda.

Skriver författaren till boken Mitt härliga hundliv – Helena Ekberg

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #helenaekberg #mitthärligaliv #hundbok #bokenommig

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.