Träffa Dr. Clas Lönner på Animal Probiotics AB på MyDog Svenska Mässan i Göteborg den 3-6 januari

dr Clas Lönner och veterinär Marie Ålund

OnlyGoodDog™ sätter hundens hälsa i fokus genom att erbjuda probiotika av högsta kvalité – smart och snyggt förpackad som passar de mest medvetna hundägarna.

Både vår egen och våra fyrbenta vänners livsstil har ändrats drastiskt under de senaste 30 åren med förändrade matvanor och en ökad urbanisering. I vanlig processad hundmat finns normalt inga goda bakterier (probiotika). Detta innebär att Din hund får i sig alldeles för få goda bakterier, vilket lämnar utrymme för onda (sjukdomsframkallande) bakterier att skapa obalans i tarmen.

Samtidigt har den nya generationens hundägare blivit vana vid en helt annan bekvämlighet, servicegrad och kvalitet i vardagen. Många hundar följer sina ägare överallt och lever ett socialt aktivt liv på språng där resor, mat, mode, och hälsa står i fokus. Den emotionella relationen till hunden har stärkts och vikten av vad man ger sin hund är viktigare än någonsin. Idag vill både hund och husse/matte leva ett långt och hälsosamt liv samtidigt som man ska hinna med många aktiviteter.

OnlyGoodDog® är en probiotika som innehåller en speciellt utvald och livskraftig mjölksyrabakterie, som skapar en god balans i hundens tarmflora. Probiotikan har ett extra högt innehåll av levande bakterier på garanterat minst 15 miljarder CFU* per sticka. Bakterierna är förpackade i täta sticks med kvävgasatmosfär för att ge extra bra hållbarhet. * CFU = Colony Forming Units (kolonibildande enheter)

Animal Probiotics AB är ett svenskt företag med rötterna i forskning vid Lunds universitet. Vår mission är att via forskning skapa probiotiska produkter som verkligen fungerar och är “Only Good”.

Precis som vi människor har många hundar idag problem med en obalans i tarmfloran och behöver därför tillskott av rätt bakterier för att må bra. Det unika med OnlyGoodDog® är att våra goda bakterier kommer från tarmfloran från en frisk hund. Detta förstärker hundens utveckling av en hälsosam bakterieflora i tarmen, säger Dr Clas Lönner.

Ca 80 procent av immunförsvaret finns i tarmarna.

Johanna Lind Bagge och Anders Bagge i intressant samtal med Clas Lönner om Only Good Dog probiotika.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #probiotika #onlygooddog #OGD #animalprobiotics #andersbagge #bagge #johanna_lind_bagge

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Träffa Dr. Clas Lönner på Animal Probiotics AB på MyDog Svenska Mässan i Göteborg den 3-6 januari

  1. Pingback: Veterinär Magazinet: Probiotika för hund – Inte vilken bakterie som helst

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.