Tävling – Vinn barnboken Alfie – Hunden som bara ville bli älskad

Tävling där 3 personer vinner varsin barnbok, Alfie – Hunden som bara ville bli älskad.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända svaret tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 25 januari 2020. Märk ämnesraden med ”ALFIE”. Böckerna skickas till vinnarna direkt, efter tävlingens slut.

1. Vad heter illustratören till boken Alfie Hunden som bara ville bli älskad?

2. Varför vill just du vinna boken?

Alfie Hunden som bara ville bli älskad

Alfie är en liten och älskvärd vovve som rycks ifrån sitt trygga liv med mamma och syskon. Han ger sig ut i stora världen där regler inte bestäms av en liten valp, utan av människor. Följ med Alfie i hans jakt på ett kärleksfullt hem i denna moderna saga för hundälskare i alla åldrar.För alla barn som älskar djur och alla som känner igen sig i hur det är att vara liten i en stor värld är historien om Alfie en liten pärla. Det handlar inte bara om en hund, utan också om hur viktigt det är att vi tar hand om varandra och ger varandra kärlek.

Författaren Anders Axelsson har själv adopterat en hund från Irland. Hunden Alfons är ett klumpigt muskelpaket som bara innehåller kärlek. Innan Alfons träffade Anders hade han blivit utslängd på gatan av sin tidigare ägare tröttnat på honom. När Anders träffade Alfons för första gången satt han ensam och ledsen i en bur. Nu är de det viktigaste och finaste i varandras liv. Boken om Alfie är Anders Axelssons debutbok.

Anders Axelsson är född på Västkusten men bor numera i Årsta utanför Stockholm. Han arbetar som skådespelare och kommer bland annat att synas i SVT:s produktion Falkenberg forever till våren. Efter att ha gått en möbelsnickarkurs har lägenheten hemma utsmyckats med diverse möbler, ljusstakar och prydnadssaker. Anders hjärta har alltid slagit lite extra för hundar och hans egen Alfons tillbringar han mycket tid med. Att debutboken handlar om en hund är verkligen ingen slump, önskan är att förgylla varje barns liv med sagan om Alfie.

Du som inte har turen att vinna boken Alfie – Hunden som bara ville bli älskad kan köpa den hos Visto förlaget HÄR

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundnyheter #dognews #hundägare #hundvalp #hundblogg #alfie #tävling #hemlös_hund #barnbok

Husdjur
Husdjur

Dela det här:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.