Flera hundägare attackerade under promenaden

Foto: pixabay

Från ingenstans dyker de upp, ett gäng 20-åriga män som ger sig på ensamma kvinnliga hundägare som är ute och rastar hunden.

Det började i oktober, då attackerades den första kvinnan som är i 45-års åldern, på en promenad med hunden vid 21.30 tiden i Stenungsund. De tre männen dök upp bakom kvinnan, tog tag i henne och kastade in henne i ett buskage, sedan försvann männen från platsen.

I november skedde den andra attacken i Stenungsund, en kvinna i 40-års åldern rastar sin hund vid 17.40 tiden. Kvinnan blev nersparkad av två män som skrattandes försvinner från platsen.

I veckan skedde den tredje attacken vid 22-tiden på kvällen då en kvinna i 40-års åldern rastade sin hund. Kvinnan blev sparkad och slagen flera gånger av ett gäng killar. Kvinnan förs med ambulans till sjukhuset, där det visar sig att hon inte fick allvarliga fysiska skador, enligt AB.

Nu vågar sig knappt någon hundägare ut med hunden efter mörkrets inbrott, så man har i Stenungsund arrangerat hundpromenader, där flera hundägare rastar sina hundar tillsammans.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundattack

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Flera hundägare attackerade under promenaden

  1. Pingback: Hundägare nedslagen i Borås

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.