Världens största hundutställning CRUFTS ställs in

Foto: James Watkins/ Flick.digital

The Kennel club i England ställer för första gången sedan år 1954 in hundutställningen Crufts. Tom Mather, ordförande för Crufts, säger: ”Vi är mycket besvikna över att vi har fått ställa in Crufts för första gången sedan år 1954, vad som skulle ha varit vårt 130-årsjubileum, det är ett mycket svårt beslut vi har tagit.

På grund av coronapandemin och situationen som är just nu ser man ingen möjlighet att genomföra Crufts i juli som det var planerat. Crufts flyttades från mars till juli men pandemin i världen satte stopp för den prestigefyllda hundutställningen.

Crufts anses vara världens mest prestigefyllda show för hundälskare och skulle ha arrangerats för 130:e året i rad. Programmet består vanligen av en stor hundutställning, en mässa med 550 försäljare med hundrelaterade varor och tävlingar i bland annat agility, lydnad och flyball.

The Kennel Club ser fram emot att välkomna alla tillbaka till Crufts nästa år den 10 – 13 mars 2022.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.