Vi deltar i Hundmarschen 3-9 maj 2021 – Delta du också

Foto: pixabay

Vi har precis deltagit i årets Hundmarsch på distans som Brukshundklubben ordnar, delta du också.

Under 2021 genomför Brukshundklubben två hundmarscher på distans, en på våren och en på hösten. Ett roligt arrangemang för alla som vill röra på sig tillsammans med sin hund och få tips på olika övningar.

När?

När som helst som passar dig under dessa dagar:

Hundmarschen våren 2021

3–9 maj

Hundmarschen hösten 2021

13–19 september

Hur?

Gå en valfri sträcka på minst 10 km tillsammans med din hund i naturen. Sträckan kan delas upp på fler kortare distanser vid behov, men den totala sträckan ska vara 10 km.

Glöm inte vatten till dig och din hund, bra skor att gå i och kanske något gott fika.

När du har gått 10 km kan du registrera dig här direkt på hemsidan här. Brukshundklubben skickar då en hundmarschen-pin och ett diplom till dig. Vill du inte ha det så kan du kryssa för det i formuläret.

Varför?

Målet med hundmarschen är att inspirera till fysisk aktivitet och sunt hundliv samt sprida information om tjänstehundsverksamheten. Fysisk aktivitet minskar psykisk ohälsa och därför har Svenska Brukshundklubben i år valt att stötta föreningen Suicide Zero.

Hundmarschen är gratis, men med en önskan från oss att den som har möjlighet att ge en peng, skänker till Suicide Zero: https://egeninsamling.s

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.