Sex stora hundar bet ihjäl får och skadade flera stycken

Foto: pixabay

För Sofia är fåren som familjemedlemmar, i helgen vaknade Sofias vänner som har fåren på bete hos sig, till en mardröm där flera får hade blivit svårt bitna av sex lösspringande stora hundar.

Sofia älskar sina får, hon håller dem som sina familjemedlemmar, fåren har betat hos vänner i en stor hage i Dalarna. Men den sommaridyllen slutade med ett blodbad i fårhagen.

Natten mot söndagen vaknade familjen av att deras hund skällde, på gården såg de grannens sex stora hundar och två valpar. De upptäckte att staketet till fårhagen var trasigt och i hagen låg flera får som var svårt skadade. Ett av fåren var så svårt rivet att de var tvungna att avliva henne. De andra skadade fåren fick sys ihop av veterinären, nu går fåren inomhus och återhämtar sig.

Sofia är väldigt ledsen och förtvivlad medan hundägaren först nekade till polisen och sedan skrev en text på facebook att det inte var mycket att tjafsa om.

TILL ALLA HUNDÄGARE – HÅLL HUNDEN KOPPLAD!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sex stora hundar bet ihjäl får och skadade flera stycken

  1. Gunilla skriver:

    Så dåligt av polisen!Men dom är köpta av regeringen!!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.