Hundar som inspirerar oss till att skaffa jycke

Att skaffa hund tenderar att vara ett stort beslut eftersom det påverkar ens vardag så pass mycket. Det är därför ett beslut man kan behöva inspireras till. Med den här artikeln vill vi belysa fantastiska hundar, som gör just det: inspirerar oss till att skaffa jycke.

Många är det som letar husdjur, i synnerhet när det är varmt väder och man har mer lust att hitta på saker utomhus. Är du en av de som nu under sensommaren funderar på att skaffa hund, så finns det sajter att vända sig till. Ett exempel är djuruppfodare.se där man kan hitta information om olika hundraser. På så sätt underlättar de för dig som vill skaffa hund, eller för den delen något annat husdjur.

Golden Retrievern Figo

En hund är inte nödvändigtvis bara gott sällskap och en anledning att gå ut och röra på sig. De kan också rädda livet på dig. Så var fallet med ledhunden Figo, som en dag år 2015 hoppade framför en buss för att förhindra sin blinda ägare från att bli påkörd. Händelsen fick stor mediabevakning där bland andra CBS News skrev om Figos hjältedåd. Hur det gick för Figo själv då? Han skadade benet, men kunde inte allt för långt därefter röra på sig som vanligt igen.

Beageln Purin

Hundar älskar att leka, inte minst med att fånga bollar. Men de flesta gör det med sina käkar. Vad gäller beageln Purin, så fångar han dem med sina tassar (se för dig själv här) likt en fotbollsmålvakt. Det hela är väldigt imponerande, men framförallt ser det oerhört gulligt ut. Purin förtjänar all uppmärksamhet han får.

Pomeranian Boo

De flesta av oss har hört talas om hunden Boo vid det här laget. Det var genom en tweet av artisten Kesha som den en dag blev känd, och senare få epitetet “Världens sötaste hund”. Boo fick innan sin bortgång 2019 flera böcker skrivna om sig och har en Facebook-sida med flera miljoner följare.

Alaskan Malamuten Jed

Ja, som vi nu konstaterat kan hundar göra så mycket mer än en kan tro. Den kända hunden Jed är en fantastisk skådespelare. Missförstå mig rätt, det finns ett antal hundfilmer där jyckarna gör fantastiska jobb – men här finns det de som menar att Jed

borde fått en Oscar för sin insats i John Carpenters klassiker “The Thing”. Utan någon större regi klarar han sig genom flera stadier i långa scener. Mäktigt imponerande.

Sponsrad artikel 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.