TÄVLING – VINN Hundens dagbok & träningsjournal 

Titta hit, nu kan Du vinna boken Hundens dagbok & träningsjournal  ett måste för Dig som är aktiv med Din hund. Vi har 3 böcker i potten.

För att delta i tävlingen skall du besvara de 2 lätta frågorna nedan, skicka ditt svar med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se senast den 1 december 2021, vill vi ha ditt svar. Bokens värde ca 204 kr.

  1. Vilka 2 andra dagböcker har bokförlaget Settern givit ut?
  2. Varför vill just Du vinna Hundens dagbok & träningsjournal?

Lycka till!

Våga ta din hundträning ett steg längre!

Att föra dagbok som hundtränare är både utvecklande och roligt – oavsett om man är helt ny inom hunderiet eller har haft förmånen att dela livet med flera hundar tidigare. En träningsdagbok kan användas för att planera framåt eller dokumentera ett precis genomfört träningspass men också för att blicka tillbaka i och glädjas åt framsteg, plocka fram minnen från en härlig tävlingsstart eller ge sig själv en påminnelse om olika svårigheter och hur man till slut lyckades lösa dom.I nyutkomna Hundens dagbok & träningsjournal samlar du och fyller i allt om din hund. Allt från försäkringsnummer, veterinärkontakt, vaccinationer med mera till ert träningsupplägg. En stor del är träningsdagbok, här fyller du enkelt i era pass och kan därefter analysera och utvecklas i er träning. 
– Vi har haft stor efterfrågan på hundböcker de senaste åren och just en hunddagbok med träningslogg har efterfrågats länge. säger Lina Wahlén förläggare på Bokförlaget Settern.
Hunddagboken är vackert illustrerad av flertalet olika konstnärer, vilket utgör en förnämlig grund i dagboken. En inspiration till det egna skrivandet, och kanske egna skissandet, som ger boken sitt unika innehåll och personliga värde. Bokförlaget Settern har även gett ut Jaktdagbok och Fiskedagbok. De tre titlarna finns i bokhandeln och beställa via nätet från den 24 november.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #mydog

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.