HJÄLP veterinären Victoria Hötzer att finansiera bygget av en egen klinik

Hej, jag heter Victoria, är smådjursveterinär och jag vill gärna presentera er min affärsidé! Du som hund- eller kattägare vet att det finns brist på veterinärer, speciellt finns det brist för akut hjälp på helger och storhelger.

Så om ditt djur tex. Skulle råka ut för chokladförgiftning eller ormbett, räknas varje sekund.

Men även sårskador, bitskador, olyckor i samband med jakten och friluftsliv, kan var i behov av en snabb första bedömning.

Därför vill jag satsa på en egen liten mottagning i Storfors kommun / Värmland som har öppet fredag lunch till måndag lunch. Mottagningen har först och främst syftet till att kunna ta emot AKUT SKADADE smådjur på HELGER och RÖDA DAGAR.

Beroende på hur mycket stöd som kommer in från allmänheten, kommer det finnas mer eller mindre resurser till att köpa in utrustning.

Beroende på stödet är också hur fort vi kommer kunna bygga och renovera huset.

Första målet gäller fastigheten och ombyggnation till en mottagning.

Når vi målet 3 Millioner kronor, så kan vi starta bygga upp själva skalet enligt kalkyl från April 2022.

Når vi målet 4,3 Millioner kronor så ska det finnas en bra basisutrustning med blodprovsanalyser, röntgen och ultraljud.

För varje extra krona som kommer in, ska det satsas på bl.a. Föreläsningslokal och inhägnade träningsmöjligheter för hundar och ett vilorum till ägare och djuret i fall att resan har varit länge eller om djuret skulle vara i behov av dropp.

Enligt Jordbruksverket finns det 35470 registrerade hundar i Värmland, och 32128 registrerade hundar i Örebro.

Om varje hundägare skulle kunna bidra med enbart 64 kronor, så nås beloppet på 4,3 Millioner direkt.

Kattägarna och alla som tycker det här låter som en bra grej är så klart hjärtligt välkomna med, skriver veterinär Victoria Hötzer på gofundme.com där du kan bidra med en slant till insamlingen.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #blocket #smuggelhund #hundsäljare #köpahund

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.