MyDOG – Nordens största hundevenemang – mötesplatsen för hundägare och hundälskare

MyDOG, Svenska Mässan Göteborg – fotograf: Rickard Olausson, Skvader Media

Nu är det 3 år sedan senast som vi sågs på MyDog hundmässan i Göteborg, just nu laddar både hundägare och företagare i hundbranschen inför Nordens största hundevenemang den 5-8 januari 2023.

Upplev fyra dagar av hundutställningar, shower, shopping och andra aktiviteter.

I början på januari förvandlas hela Svenska Mässan till Nordens största hundevenemang. 

Över 9.000 hundar kommer för att tävla i två hundutställningar och de flesta av alla världens hundraser finns representerade i prestigefulla tävlingar. Samtidigt som tävlingarna pågår arrangeras även mängder av hundaktiviteter och uppvisningar. Här rullas ett fullspäckat program ut med alla typer av aktiviteter som polishundsuppvisningar, hundteater, föreläsningar från Nordens främsta specialister och mycket mer. Mitt bland alla aktiviteter och tävlingar finns även ett brett och unikt utbud av alla typer av hundprodukter, här kan alla besökare handla och uppdatera tillbehören.

Självklart kommer bästa hundbutiken Dashing Dogs att finnas på MyDOG ! Planera in ert besök redan nu. Upplev fyra dagar av hundutställningar, shower, shopping och andra aktiviteter. Du träffar Dashing Dogs i monter B04:22 Välkommen in i hundens värld, vi ses på MyDOG, Svenska Mässan, den 5-8 januari 2023!

HUNDUTSTÄLLNING
Två hundutställningar:
En nationell utställning (MyDOG 2) samt en
CRUFT’S-kvalificerande internationell (MyDOG 1).

Brygghoppning

Brygghoppning är en relativt ny hundsport som kommit till Sverige med framfart. Här får besökarna se, och testa på, apporterande hundar som hoppar från en brygga ut i en pool. Det handlar om att vara snabb, spänstig och orädd. Vi ser fram emot en actionfylld aktivitet!

TÄVLINGAR
Tävlingar inom Weightpull, vår egna ”Göteborgs Charmigaste Hund” m.m.

KÖPA HUND
Att köpa hund är ett härligt men stort beslut. På Rasklubbstorget kan du få hjälp att göra rätt val. Prata med experter och träffa de raser du är intresserad av.

MONTERUTSTÄLLNING
Träffa över 100 tillbehörsutställare och gör grymma fynd på foder, skötseltillbehör, skönhetsvård, konfektion med mera.

AKTIVITETSPROGRAM
Aktivitetsprogrammet på MyDOG bjuder på allt från hundteater och trickträning till polishundsuppvisning och rasparad.

KÄNDA PROFILER
Varje år besöks MyDOG av kända hundälskande profiler. MyDog har tidigare besökts av Anders Bagge, Fredrik Steen och Bingo Rimér.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #kennelhosta #veterinär #mydog

Husdjur
Husdjur

Dela detta:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.