Koiramessut 2-4 december i Finland lockar 19 000 hundar

Fem hundutställningar på den finska hundmässan Koiramessut den 2–4 december lockar över 19 000 hundar till Messukeskus, Helsingfors. På Koiramessut kan du bekanta dig med olika hundraser och hundaktiviteter och har dessutom möjlighet att inhandla julklappar.

Över 5000 hundar ses på nordiska hundutställningen Helsinki Winner 2022 på fredag. På lördag deltar över 6 300 hundar i den Nordiska Vinnarutställningen 2022 och över 800 hundar i valputställningen Helsinki Winner Puppy Show. På söndag deltar över 6 000 hundar i den internationella utställningen Voittaja 2022 och nästan 800 hundar i valputställningen Voittaja Puppy Show 2022. Vid utställningsringarna kan du bekanta dig med över 300 olika hundraser.

Koiramessut-helgen inleds på fredag med den nordiska hundutställningen Helsinki Winner 2022 med över 5 000 anmälda hundar. Till lördagens Nordiska Vinnarutställning 2022 har anmälts över 6 300 hundar och till valputställningen Helsinki Winner Puppy Show över 800 hundar. Till söndagens internationella utställning Voittaja 2022 har anmälts över 6 000 hundar och till valputställningen Voittaja Puppy Show över 800 hundar.

RESULTAT

Resultat från utställningarna publiceras i realtid på webben.

Du hittar resultaten från Helsinki Winner-, Nordisk Vinnare-, Helsinki Puppy Show-, Voittaja Winner- och Voittaja Puppy Show-utställningarna via länkarna nedan.

Resultat – Helsinki Winner 2.12.2022

Resultat – Nordisk Vinnare 3.12.2022

Resultat – Helsinki Puppy Show 3.12.2022

Resultat – Voittaja Winner 4.12.2022

Resultat – Voittaja Puppy Show 4.12.2022

Så kan du läsa hundarnas kritiker

För att läsa hundens kritik trycker du på hundens namn inne på resultatsidan och kommer då till en sida där det står Näyttelytulokset, längst till höger efter hundens namn står det ordet AVAA tryck på ordet och du får upp hundens kritik

På länken HÄR hittar du mera information om Helsinki Winner 2022, Nordisk Winner 2022, Helsinki Winner Puppy 2022 och Voittaja 2022

Shetland sheepdogs och finska lapphundar numerärt största raser i ringarna

Numerärt största raser på fredagens Helsinki Winner 2022-utställning är whippet (83), finsk lapphund (80), dalmatiner (61), shetland sheepdog (60) och staffordshire bullterrier (59).

Numerärt största raser på lördagens Nordisk Vinnare 2022-utställning är finsk lapphund (89), labrador retriever (81), shetland sheepdog (79), dalmatiner (69), staffordshire bullterrier (67) och whippet (67).

Raser med största representationen på valputställningen Helsinki Winner Puppy Show är shetland sheepdog (29), australian shepherd (20), berner sennenhund (16), rhodesian ridgeback (16), whippet (15), långhårig collie (15) och golden retriever (15).

Numerärt största raser på söndagens Voittaja 2022-utställning är finsk lapphund (92), shetland sheepdog (90), whippet (84), staffordshire bullterrier (76) och dalmatiner (73).

Raser med största representationen på valputställningen Voittaja Puppy Show är shetland sheepdog (28), australian shepherd (16), berner sennenhund (16), långhårig collie (16), dalmatiner (13) och rhodesian ridgeback (13).

Utställningens bästa hund, Best in Show, utses på fredag av Francesco Cochetti, Italien, på lördag av Bo Skalin, Sverige, och på söndag av Harto Stockmari. Utställningarnas finaltävlingar börjar på Arenan i Messukeskus alla dagar ca kl. 16.

En chans att julhandla

På mässan har du en god möjlighet att handla julklappar. På plats finns en stor mängd försäljare och företag i hundbranschen. Utnyttja mässerbjudanden och kom och gör fynd för dig och din hund. 

På Koiramessut utlovas shopping, erbjudanden, föreställningar, information, upplevelser, idéer och mycket annat. Välkommen till Finlands största hundevenemang! 

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundfoder

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.