Resultat och live sändning – allt du behöver veta inför MyDog 5-8 januari

Foto: Pressmeddelande MyDog

Idag den 5 januari 2023 slår MyDOG äntligen upp dörrarna igen.Här hittar du praktisk information om bl.a. resultat online, livesändningar, rastider, inpassering och mycket mer.

Resultat & MyDOG Live

På mydog.se kommer du hitta alla resultat från hundutställningarna. Du kommer också smidigt kunna följa resultat för resp. ring via en QR-kod som är placerad vid ringen. På hemsidan kommer du även kunna följa finalerna från Finalringen live varje dag samt att vi kommer sända live ifrån två utvalda ringar.

Resultat från MyDOG 1

Följ resultaten här

Resultat från MyDOG 2

Följ resultaten här

Live från MyDOG

Här kommer du att kunna se livesändningarna från MyDOG 2023.

Sändningen pågår ca kl. 9-12.

Livesändning från Finalringen

Sändningen börjar ca kl. 15.15.

Rastider

Du kan nu hitta alla preliminära rastider på MyDOGs hemsida och se när raserna beräknas dömas. Se alla rastider »

Inpassering

Inpassering med hund sker i entré 2 (mitt emot Lisebergs huvudentré) och entré 5 (vid Korsvägen). Veterinärsinsläppen öppnar kl. 07 varje dag. Glöm inte att ta med vaccinationsintyg. Praktisk information »

Karta över utställningsringar Se kartan här »

Shoppa på MyDOG

På MyDOG kan du fynda mängder av hundrelaterade prylar till bra priser. I många av montrarna kommer det vara tävlingar, signeringar och andra roliga happenings! Tillbehörsutställare, deals och happenings »

Scenprogram, shower och prova-på-aktiviteter

På MyDOG finns en mängd olika aktiviteter för dig och din hund. Spana in några av de intressanta föreläsningarna på Caféscenen, prova på olika hundsporter eller se några av de actionfyllda showerna i Finalringen. Aktiviteter & program »

After Dog

Fredagen den 6 januari kl. 17-19 är du och hunden varmt välkomna till lobbybaren Twentyfourseven på After Dog. Passa på att mingla med Anders Bagge, Johanna Lind Bagge och Fredrik Steen, som kommer befinna sig på After Dog tillsammans med Sara Karlberg (ambassadör för Agrias Hjältehundar). Läs mer om After Dog »

Mat på mässan

Det finns flera populära restauranger och barer i huset, vilka erbjuder allt ifrån take away till gourmetmiddagar. Det finns också flera goda alternativ för både två- och fyrbenta inne på MyDOG. Våra fyrbenta vänner är välkomna till alla restauranger på entréplan (Corner, West Coast och Twentyfourseven) under MyDOG. Mat på mässan »

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #mydog #göteborg

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.