Djurfrid – för dig som har förlorat ett husdjur

Djurfrid är en samlingsplats för dig som har förlorat eller är på väg att förlora ditt älskade husdjur. Här kan du träffa andra i samma situation och få tröst och stöd.

djurfrid.se kan du ta del av fakta och råd om djurbegravningar, sorg och avlivning av djur. På forumet kommer du i kontakt med andra djurägare i samma situation. Här kan du också lägga upp en kostnadsfri minnesannons för ditt husdjur och i webbshoppen hittar du allt du behöver för att planera en fin minnesceremoni för ditt älskade djur. Du kan köpa kistor, urnor, minnesskyltar, asksmycken, minnesstenar med mera.

Djurfrid bildades sommaren 2022 med ambitionen att skapa Sveriges största Community för djurägare som har eller kommer att behöva ta farväl av sitt älskade husdjur. Våra egna erfarenheter av förlust av ett älskat husdjur samt saknaden av samlad information och stöd av andra djurägare i samma situation, lade grunden till idén som blev ett företag, som blev en färdig produkt med lansering i början av 2023, berättar Susanna Lindelöw och Jenny Husberger.

Urnan på bilden finns att köpa i webshopen med ditt eget motiv

Susanne och Jenny är väldigt glada och stolta över att så många kunniga och professionella personer har velat medverka samt att de har fått bli återförsäljare av duktiga tillverkare av kistor, urnor, minnesstenar och smycken.

Susanne och Jenny hoppas av hela sina hjärtan att du som har eller kommer att behöva ta farväl av ditt älskade husdjur finner stöd i deras Community och hittar den information du behöver.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.