Sålde hundratals hundar – döms till fängelse

Bild: organisationens instagram

En 25-årig Helsingborgskvinna har drivit en organisation som adopterade bort hundratals grekiska och bulgariska hundvalpar från sina konton på Instagram och TikTok. Kvinnans verksamhet saknade tillstånd och kvinnan har nu dömts till fängelse för grov smuggling. Kvinnan och hennes föräldrar förbjuds också att handla med hundar, skriver Sydsvenskan.

Vi besöker kvinnans instagramkonto som har nästan 15 000 följare och ser att nästan alla bilder på hundarna har fått upp emot 1000 Gilla markeringar och det är en väldigt stor aktivitet med många kommentarer under bilderna på de insmugglade hundarna. Många som har köpt smugglade hundar utan att ens blinka.

Vill du köpa en hund – snälla köp en svenskfödd hund genom köpahund.se

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.