Evidensia missade IGEN ett grässtrå i nosen på en hund

Evidensia missade grässtrå i nosen på en hund, Evidensias veterinär menade på att hunden hade noskvalster även om ägaren berättade att det var ett grässtrå som satt fast i nosen på hunden.

Vi har tidigare skrivit om hur flera veterinärer missade grässtrå i halsen på en Pomeranian, nu har det hänt igen på en annan Pomeranian.

”En dvärghund togs till veterinär med misstänkt grässtrå i svalget/nosen, hunden hade svåra besvär och ägaren talade om att hen misstänkte grässtrå i nosen. Två oberoende av varandra veterinärkliniker missade grässtråt och hunden behandlades med bla antibiotika, rimadyl och kortison för olika misstänkta åkommor.”En dvärghund togs till veterinär med misstänkt grässtrå i svalget/nosen, hunden hade svåra besvär och ägaren talade om att hen misstänkte grässtrå i nosen. Två oberoende av varandra veterinärkliniker missade grässtråt och hunden behandlades med bla antibiotika, rimadyl och kortison för olika misstänkta åkommor”, skrev vi tidigare där både Evidensia och AniCura gjorde feldiagnoser på en hund som knappt kunde äta eller dricka själv utan matades med en spruta.

Nu hände det igen, en Evidensia klinik gjorde en egen diagnos om att hunden hade noskvalster. Hunden togs senare till Lerums Djursjukhus som tidigare framgångsrikt har plockat bort grässtrån ur nosen på flertalet dvärghundar. Hunden kunde gå hem från Lerums Djursjukhus efter att den skickliga veterinären Gustaf Elsing befriat hunden från grässtråt.

Vi rekommenderar alla som misstänker att deras dvärghundar har ett grässtrå i nosen att direkt kontakta Lerums Djursjukhus för att minska lidandet för hunden.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta #noskvalster #evidensia #anicura #lerumsdjursjukhus

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.