Veterinärens varning – hundgodiset som kan döda din hund

Veterinären Sara Molin har gått ut med varning till hundägare. Varningen handlar om ett hundgodis, som kan göra hundar väldigt sjuka och få deras njurar att fungera sämre, eller i värsta fall döda din hund. hundratals hundar har dött av torkad kyckling och torkad anka.

Vår egna hund dog en fruktansvärd smärtsam död efter att ha ätit av dessa hundgodisar så som torkad kyckling eller torkad anka. Råvaran till så gott som all torkad kyckling och torkad anka kommer ursprungligen från Kina även om själva produkten är tillverkad i Europa.

Be tillverkaren om information och bevis om varifrån råvarorna kommer till deras torkade kyckling eller torkad anka! Det räcker inte med att det står tillverkad i EU på förpackningen! VARIFRÅN KOMMER RÅVARORNA?!!! Det gäller ALLA tillverkare ALLA fabrikat och slag av hundgodis, tuggben eller annat som innehåller torkad kyckling eller torkad anka!

GE INTE TORKAD KYCKLING ELLER TORKAD ANKA DÄR RÅVARANS URSPRUNG ÄR KINA!

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta #noskvalster #evidensia #anicura #lerumsdjursjukhus

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.