Hundar på campingplatser skapar osämja

Tar hundar och hundägare för stor plats på campingplatser i Sverige?

Hundar är en allt större anledning till konflikter, enligt flera svenska campingplatser. Hundägare som tycker att deras vovvar ska få större rättigheter på campingplatsen står mot campinggäster som inte har hund, som reagerar på att hundarna tar för mycket plats.

Det står klart efter att Husbil & Husvagn skickat ut en enkät vad som gäller för hundar till populära campingplatser, skriver Husbilhusvagn.se.

Det har blivit allt vanligare att hundägare och icke hundägare råkar i luven på varandra på campingar i Sverige.

Hundägare som inte respekterar att hundar inte får vistas på stranden, hundägare som tar ed hunden till den vanliga stranden trots att campingen har en egen strand för hundar. Hundägare som kräver att de ska få ta med hunden på restaurangen, hundägare som rastar sina hundar på campingen, allt detta skapar irritation från icke hundägare som bor på campingar runt om i Sverige.

DOG NEWS SVERIGES STÖRSTA HUNDBLOGG

#hund #hundar #hundblogg #dognews #hundvalp #hundraser #hundsaker #hundtillbehör #hundleksaker #hundsängar #hundbur #hunduppfödare #hundförsäkring #varghybrid #hundattacker #torrfoder #hundmat #kennelhosta

Husdjur
Husdjur
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.