Svensk Vinnar utställning 2008 i Göteborg på My Dog


http://www.vakk.nu/MyDOG/08/infoMyDOG2008.html

Hundfest på Svenska Mässan i Göteborg 3-6 januari

Nu är det åter dags för MyDOG, Sveriges största hundevenemang. Under helgen 3-6 januari 2008 kommer det att komma hit mer än 10 000 hundar, som skall delta i utställningar, tävla i freestyle, lydnad och agility.

–Dessutom kommer det hit massor av hundar som visar upp sig och sina färdigheter på olika scener i vårt späckade program. Det blir freestyleuppvisning, tjänstehundar, ”live”-kurser för hundar med problem. Dessutom arrangeras intressanta föredrag och miniseminarier på vår aktivitetsscen.
Givetvis kommer det att vara ett stort antal raser på vårt rasklubbstorg, där kan du som går i valpköpartankar få matnyttig information.

På MyDOG kommer vi i år att arrangera Svensk Vinnarutställning, en av de mest prestigefyllda hundutställningarna under 2008. Här finns de bästa förutsättningarna för dig och din hund att göra bra resultat. Givetvis ligger det mattor i alla ringar, här finns en ren och trevlig rastplats, samt funktionärer och personal som ser till att du får ut mesta möjliga av ditt deltagande på MyDOG
Välkommen till MyDOG 3-6 januari 2008.

OBS! Ej deltagande hundar får ej medtagas på utställningen!

MyDOG arrangeras av Svenska Mässan och Västra Kennelklubben.

Anmäl din hund på www.skk.se via internet

Vill ni läsa mera om våra Pomeranian hundar vi finns på www.blackoranges.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.