Crufts 2011

Säkert har många av er rest iväg redan till Crufts, utställningen man inte får missa sägs det, i morgon drar den igång med buller och bång årets största hundevenemang.

Vi önskar Lycka Till !

HÄR kan ni hitta resultaten dag för dag

HÄR finner ni Torsdagens program

HÄR finner ni fredagens program

HÄR finner ni lördagens program

HÄR finner ni söndagens program

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Crufts 2011

  1. Kaj Byström skriver:

    Vad jag förstod så blev vi kvalificerade i Oslo i augusti med två hundar till Cruft’s men har inget hört. Vi trodde att vi skulle få någon sorts bekräftelse och inbjudan. Nu har vi helt klart missat detta eftersom utställningen precis har ägt rum. Vad gäller om man kvalificerar sig ? Är det man själv som på något vis ska agera ? Hur ? Eller har Norsk kennelklubb missat något ? Vi blev BIR med en tik och fick CACIB och den andra tiken blev bästa junior. Tacksam för info.

  2. Dog News skriver:

    Hej Kaj,Grattis till kvalificering till Crufts. Oturligt nog har ni missat att ni själv måste anmäla er till utställningen, HÄR kan du läsa mera om själva anmälningen http://www.crufts.org.uk/crufts-2011-schedule-and-entry-form . Önskar Er en trevlig vår och lycka till med Era fantastiska hundar! Varma hälsningar Dog News

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.