Detta ger ”kamphundarna” dåligt rykte

En hund av rasen American Staffordshire (Amstaff) stals vid en gårdsfest i Arbrå senaste veckas fredag kväll.

Ägaren polisanmälde försvinnande och talade om att han trodde hunden förts till Söderhamn i en bil med en kvinnlig förare. Allt bra så här långt, men sedan gav sig hundägaren och två kompisar ut på egen ”jakt” beväpnad med en yxa.

Man tog sig in i en lägenhet i Söderhamn, och misshandlade en 15 åring med yxan. Nu sitter två av de tre männen anhållna, även den tredje mannen kan komma att gripas.’Till saken hör att hunden fanns i lägenheten där misshandeln skedde. . Men tillväga gångs sättet här ger rasen dåligt rykte. Vad är det för personer som stjäl sina bekantas hundar? Måste ju varit bekanta då man visste var hunden förts.

Amstaff stulen vid gårdsfest

Yxattack hämnd för försvunnen hund

Tvingade sig in med yxa, slog ned 15 åring

 

 


Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.