Yoda vald till Världens fulaste hund 2011


Kinesisk nakenhund brukar vara en populär ras då det gäller att placera sig i tävlingar om vem som är fulast, så även i år. Titeln Världens fulaste hund gick till 14 åriga Yoda, som är en korsning mellan kinesisk nakenhund och chihuahua.

I Usa är det en stor grej att vinna titeln Världens fulaste hund, tävlingen sänds även på TV. Ägaren till Yoda tyckte att den var så ful så vid första ögonblicket trodde hon att det var en råtta. Hunden hittades övergiven för över tio år sedan, sedan dess har den bott med familjen Terry Schumacher, som idag är överlycklig över att äga Världens fulaste hund.

Yoda

Yoda fulaste hunden i världen

 

 


Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.