Serene UM Calm – lugnar din hund

Idag hittade vi en ny produkt i zoo affären, Serene-UM Calm som skall lugna vid aggression, hyperaktivitet, separationsångest, fyrverkerier, åskväder, åksjuka och överdrivet skällande.

Tabletten ges morgon och kväll och dos beroende på storlek av hunden. Produkten passar även för katter. För att uppnå bästa effekt skall man börja ge tabletterna ca 4 dagar innan aktiviteten som hunden kommer att utsättas för. Produkten är ett kompletteringsfoder helt utan biverkningar. Man skall dock vara försiktig och inte överdosera då produkten innehåller selen som kan medföra förgiftning.

Serene-UM Calm


Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Serene UM Calm – lugnar din hund

 1. Pingback: Råd inför hundarnas mardrömshelg – Nyår | Dog News

 2. Mabel Lindström skriver:

  Har använt 2 askar serene-um calm till min boxer som vid några tillfällen varit i slagsmål med vår bulldog. Nu undrar jag hur länge man kan använda medlet

  • dognewss skriver:

   Hej, Har produkten hjälpt din hund? Vi har inte funnit några svar på hur länge man kan använda produkten, vi har letat på internet men som sagt ingen mera information. Vi hade själv också gärna velat veta hur länge man kan ge dem? Som sagt det enda vi vet är att man inte skall överdosera. Fråga gärna din veterinär? Vi tänker mest på att produkten innehåller ämnet selen, i annat fall skall det inte vara farligt att använda.

   • Mabel Lindström skriver:

    Har även frågat min veterinär och hon kan inyte heller svara. Säger bara att man inte skall öv

  • dognewss skriver:

   Den innehåller ju samma hormon som finns i modersmjölken,borde inte vara skadligt. Kollade med affären igen men ingen mer info

 3. dognewss skriver:

  Finns att köpa på Arken Zoo

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.